Поліція розслідує травмування дитини в аквапарку Києва

Читать на русском
Поліція Києва розслідує факт падіння частини гірки в аквапарку в ТРЦ Dream Town, в результаті чого був травмований 11-річний хлопчик.

Поліція Києва розслідує факт падіння частини гірки в аквапарку в ТРЦ Dream Town, в результаті чого був травмований 11-річний хлопчик.

Про це повідомляє прес-служба столичної поліції, передає «Слово і Діло».

«У суботу ввечері (24 лютого – ред.) до чергової частини Оболонського управління поліції від чоловіка надійшло повідомлення про те, що під час відпочинку в аквапарку на його сина впала частина конструкції й вони зараз перебувають у лікарні», – наголошується в повідомленні.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група поліції, яка оглянула приміщення та поспілкувалася з працівниками закладу. За попередньою інформацією, на хлопчика впала частина пластикового каркасу водної гірки.

Слідчим відділом розпочато кримінальне провадження за попередньою кваліфікації ч. 1 ст. 137 (неналежне виконання обов'язків щодо охорони життя та здоров'я дітей) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до трьох років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю.

Поліція з'ясовує подробиці та обставини травмування дитини ведеться перевірка.

Відзначимо також, що на своїй сторінці в Facebook один зі співвласників ТРЦ бізнесмен Гарік Корогодський написав, що лікування дитини буде здійснене за рахунок ТРЦ.

Раніше повідомлялося, що в Харкові 20 людей отруїлися в аквапарку парами хлору.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: