У Харкові 20 людей отруїлося в аквапарку парами хлору

Читать на русском
У Харкові після відвідання аквапарку Джунглі за медичною допомогою з симптомами отруєння звернулося близько 20 осіб, 6 дітей госпіталізували.

У Харкові після відвідання аквапарку «Джунглі» з симптомами отруєння за медичною допомогою звернулося близько 20 осіб, 6 дітей госпіталізували.

Про це повідомили в прес-службі Харківської облдержадміністрації, пише «Слово і Діло».

На даний момент в лікарні перебувають 6 дітей з ознаками отруєння парами хлору. Їх стан стабілізовано, діти проходять необхідний курс лікування.

Кабмін заборонить продавати товари, схожі на їжуСьогодні на засіданні Кабмін має намір заборонити товари, які дитина або доросла людина може сплутати з їжею та з'їсти, в результаті чого отримати отруєння.

«У дітей були кашель, блювота, головний біль. Одного з них відразу госпіталізували до 1-ї обласної дитячої лікарні, інші від госпіталізації відмовилися. Але о 23:00 почали надходити повторні дзвінки, у результаті госпіталізували ще 5 дітей. Первинний діагноз – отруєння парами хлору», – розповів заступник голови ХОДА Олександр Скакун.

Він також повідомив, що в аквапарку взяті забори води. За попередньою інформацією, її хімічний склад не відповідав нормам.

Нагадаємо, Мін'юст спростив процедуру реєстрації новонароджених, а допомогу при народженні дитини відтепер можна оформити онлайн.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: