Стала відома причина обвалу шляхопроводу в Києві

Читать на русском
У Києві в результаті дорожньо-транспортної пригоди обвалилася частина конструкцій шляхопроводу на перетині проспекту Комарова і бульвару Вацлава Гавела. Рух відновили.

У Києві в результаті дорожньо-транспортної пригоди обвалилася частина конструкцій шляхопроводу на перетині проспекту Комарова і бульвару Вацлава Гавела.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє Комунальна корпорація «Київавтодор».

«Через порушення правил дорожнього руху, а саме перевищення висоти транспортного засобу, сталося ДТП за участю транзитного вантажівки з напівпричепом, що призвело до пошкодження тимчасової металевої конструкції, яка була встановлена ​​для ремонту шляхопроводу», - йдеться в повідомленні.

У «Київавтодор» повідомили, що ніяких пошкоджень самого шляхопроводу або його тримальних конструкцій в результаті події немає. На даний момент робота з розбирання металевої конструкції завершена, рух транспорту відновлено в звичайному режимі.

У понеділок, 22 січня, в Києві на перетині проспекту Комарова і бульвару Вацлава Гавела обрушилася конструкція шляхопроводу. Постраждалих немає.

На початку березня 2017 року на Шулявці обвалилася частина шляхопроводу. Уламками моста був пошкоджений один автомобіль. Мер Києва Віталій Кличко заявив, що потрібно рік-два, щоб закінчити ремонт Шулявського моста і побудувати розв'язку.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: