Правоохоронці викрили наркотрафік із ОРДО

Читать на русском
У вересні минулого року оперативникам надійшла інформація про те, що на українську територію з тимчасово окупованої Макіївки надходить амфетамін.

Правоохоронці Донецької області викрили наркотрафік із окупованої Макіївки.

Про це повідомили в прес-службі поліції Донецької області, передає «Слово і Діло».

В інформації підкреслюється, що співробітниками управління протидії наркозлочинності спільно зі слідчим управлінням ГУНП в Донецькій області за сприяння Державної прикордонної служби України задокументовано збут небезпечного наркотику в великих розмірах.

«У вересні минулого року оперативникам надійшла інформація про те, що на українську територію з тимчасово окупованої Макіївки надходить амфетамін, переважно поштовими відправленнями. При документуванні факту збуту з'ясувалося, що постачанням займалася мешканка 1982 року народження», - сказано в повідомленні.

Дозволити не можна заборонити: що політики обіцяли з приводу легалізації зброї та грального бізнесуСлово і Діло згадує, що українські політики обіцяли з приводу легалізації зброї, проституції та грального бізнесу.

Відзначається, що клієнтську базу фігурантка підбирала за допомогою мережі Інтернет. Знайомилася з потенційними покупцями, у розмові пропонувала заборонений товар, а далі відправляла замовлення за адресами їхнього проживання. Тільки як виняток передавала наркотик із рук в руки.

Правопорушницю затримано під час чергової передачі наркотиків.

«Зараз підозрювана співпрацювати з правоохоронцями відмовляється. Незважаючи на це, обшуки та інші невідкладні оперативні та слідчі заходи тривають», - зазначили правоохоронці.

Відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.307 (Збут наркотичних засобів у великих розмірах) Кримінального кодексу України. Поліцейські встановлюють канал надходження амфетаміну.

Раніше СБУ ліквідувала канал переправлення зброї з зони АТО.

Нагадаємо, під Києвом водій-наркоман збив матір з двома дітьми.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: