У столиці перекрили канал збуту наркотиків

Читать на русском
Поліцейські виявили канал збуту наркотиків під час проведення обшуків в приміщеннях зловмисників в столиці та Київській області.

Поліцейські виявили канал збуту наркотиків під час проведення обшуків в приміщеннях зловмисників в столиці та Київській області.

Як інформує «Слово і Діло», про це повідомляє прес-служба ГУ Національної поліції в місті Київ.

Чоловік продавав наркотики у магазині разом із хлібомПрокуратурою Золотоноші спільно з поліцейськими вилучені 23 пакунки з речовиною, схожою на амфетамін. Чоловік продавав її разом із хлібом.

Працівниками управління протидії наркозлочинності під час обшуків було вилучено канабіс і амфетамін. Правопорушниками виявилися 50-річний житель Київської області і 28-річний житель столиці, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення злочину, пов'язаного з незаконним обігом наркотиків.

В даний момент розпочато кримінальне провадження. Зловмисників затримали, вирішується питання про обрання їм запобіжного заходу. Чоловікам загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Як повідомлялося, правоохоронці затримали в ніч на 28 жовтня в одному з нічних клубів Києва в Шевченківському районі 17 чоловік, у яких були наркотичні речовини.

Раніше, в Київській області затримали росіянина з наркотиками.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: