В Іспанії знешкодили міжнародну мережу наркоторговців

Читать на русском
Поліцейські Іспанії виявили величезну партію кокаїну і ліквідували іспансько-британську організацію по торгівлі наркотиками.

Поліцейські Іспанії виявили величезну партію кокаїну і ліквідували іспансько-британську організацію по торгівлі наркотиками.

Про це пише The Local, передає «Слово і Діло».

СБУ ліквідувала міжнародний канал обігу наркотиківСБУ припинила діяльність організованого угруповання, яке контрабандою ввозило в Україну наркотичні препарати з країн ЄС.

Поліцейські затримали партію наркотиків вагою 1,2 тонни, що є однією з найбільших партій, коли-небудь затриманої на іспанській території. Під час операції було затримано трьох громадян Великобританії і двох іспанців.

Злочинці доставили велику кількість кокаїну в північну Іспанію, а пізніше перевезли її на південь, де була налагоджена мережа для поширення невеликих партій в Британію або іншим кримінальним організаціям в Іспанії.

Для перевезення наркотиків наймали професійних водіїв вантажівок, які ховали їх серед легального вантажу і перевозили стандартними маршрутами, щоб уникнути залучення уваги. Коли водій однієї з таких вантажівок зупинився в Гранаді, щоб розвантажити наркотики разом з допомогою двох інших членів організації, поліцейські їх заарештували. Офіцери знайшли 483 посилки, в яких було всього 531 кілограм кокаїну.

Пізніше були арештовані ще троє учасників мережі кільця в місті Сараус, де офіцери за допомогою екскаватора отримали 678 кг наркотиків, прихованих контрабандистами.

Як повідомлялося, колумбійські правоохоронці перехопили найбільший вантаж кокаїну в історії -12 тонн.

Крім того, бразильська поліція 4 вересня провела операцію із затримання 80 членів мережі наркоторговців, які, за словами влади, намагалися переправити контрабандою 6 тонн кокаїну в Європу в 2016 році.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: