Підпал редакції сайту в Рівному: в поліції повідомили подробиці

Читать на русском
У Рівному поліція почала досудове розслідування за фактом підпалу офісного приміщення, в якому працює інтернет-видання Четверта влада.

У Рівному поліція почала досудове розслідування за фактом підпалу офісного приміщення, в якому працює інтернет-видання «Четверта влада».

Як повідомляє прес-служба обласної поліції, інформація про підпал офісу на вулиці Дубенській надійшла в поліцію близько 19:30 22 лютого, передає «Слово і Діло».

На першому поверсі двоповерхового приміщення знаходиться офіс інформаційного агентства. За попередньою інформацією, невідомий чоловік зайшов в будинок, залишив там дві пластикові пляшки з бензином і підпалив їх.

Вогонь побачив син потерпілого, 37-річного місцевого жителя, який в цей момент зійшов із другого поверху і відразу почав кликати на допомогу. Вогнем пошкоджено кімнату офісного приміщення та знищено меблі. Ніхто не постраждав.

За фактом умисного пошкодження майна шляхом підпалу в поліції почали досудове розслідування за попередньою правової кваліфікації частини 2 статті 194 Кримінального кодексу України.

Поліцейські розшукують зловмисника і встановлюють всі обставини події.

Нагадаємо, в Харкові спалили авто головного редактора інтернет-видання.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: