Грип в Україні. Де закривають школи на карантин

Читать на русском
У навчальних закладах у зв'язку із загостренням епідеміологічної ситуації із захворюваністю на грип та ГРВІ продовжують карантин. Зокрема, школи закриті в Івано-Франківську, Ужгороді та Кропивницькому.

У навчальних закладах у зв'язку із загостренням епідеміологічної ситуації із захворюваністю на грип та ГРВІ продовжують карантин. Зокрема, школи закриті в Іванов-Франківську, Ужгороді та Кропивницькому.

«Слово і Діло» поцікавилося, де школярі сидітимуть удома.

Яких штамів грипу українцям остерігатися в цьому сезоні?«Слово і Діло» розібралося, якими новими штамами грипу українці хворітитимуть в епідсезоні 2017/2018.

«Розпорядженням міського голови продовжили карантин у школах міста ще на два дні», – про це в соцмережах написав Руслан Марцінків, міський голова Івано-Франківська.

Ухвалення такого рішення пояснюють тим, що тенденція захворюваності зберігається, в тому числі серед дітей шкільного віку.

«У разі зменшення кількості хворих, навчання можуть відновити в середу, 28 лютого», – пише Марцінків.

У Кропивницького також у зв'язку зі зростанням рівня захворюваності на ГРВІ закрили на карантин практично всі навчальні заклади міста, включаючи загальноосвітні школи, школи-інтернати та навчально-виховні комплекси.

Водночас школярі в Чернівцях вийдуть на навчання з понеділка, 26 лютого.

А столичні учні вийшли з карантину 22 лютого.

Нагадаємо, в навчальних закладах Ужгорода в зв'язку із загостренням епідеміологічної ситуації із захворюваністю на грип та ГРВІ на тиждень продовжили карантин.

Як відомо, показник захворюваності на грип та ГВРІ в Україні становить 746,6 особи на 100 тисяч населення. Це на 31% перевищує епідемічний поріг.

Також стало відомо, що від грипу в Україні померли двоє дітей.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: