До Чорнобильської зони хочуть пропускати за перепустками

Читать на русском
Підприємство, яке здійснює прийом делегацій у Чорнобильській зоні, пропонує запровадити систему електронних перепусток на територію зони відчуження.

Підприємство, яке здійснює прийом делегацій у Чорнобильській зоні, пропонує запровадити систему електронних перепусток на територію зони відчуження.

Про це повідомляє Державне агентство України з управління зоною відчуження, передає «Слово і Діло».

Відзначається, що 21 лютого керівник ДП «Центр організаційно-технічного та інформаційного забезпечення управління зоною відчуження» Андрій Наумов зустрівся з представниками приватних компаній, які організовують відвідування Чорнобильської зони.

«На сьогодні на підприємстві (ДП «ЦОТІЗ» – ред.) опрацьовується питання про можливість запровадження системи електронних перепусток на територію зони відчуження для всіх категорій відвідувачів», – ідеться в повідомленні.

Трагедія без строку давності: чи небезпечний Чорнобиль через три десятиліттяГолова Всеукраїнської екологічної ліги розповіла, наскільки зона ЧАЕС небезпечна сьогодні та що потрібно для реабілітації території.

Крім того, пропонується також створити інформаційний центр у двоповерховій будівлі на КПП «Дитятки».

Голова ДП «ЦОТІЗ» також зазначив, що заплановане відкриття нового готелю в місті Чорнобиль та створення нових маршрутів до об'єктів огляду.

Як стало відомо раніше, американці допоможуть збудувати ядерне сховище в Чорнобилі.

Відзначимо також, у зоні ЧАЕС запустять сонячну електростанцію.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: