Суд розгляне клопотання про відсторонення Труханова

Читать на русском
Суд Києва у четвер збирається розглянути клопотання Спеціалізованої антикорупційної прокуратури про відсторонення Геннадія Труханова з посади Одеського міського голови.

Солом’янський районний суд Києва у четвер збирається розглянути клопотання Спеціалізованої антикорупційної прокуратури про відсторонення Геннадія Труханова з посади Одеського міського голови.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомили в прес-службі суду.

Суд у справі Труханова: чому одеському меру нічого не загрожує?Після затримання в аеропорту та судового рішення мер Одеси Геннадій Труханов вийшов на роботу. Оцінили справу проти чиновника експерти.

«22 лютого о 10:30 буде відбуватися розгляд клопотання про відсторонення Труханова з посади Одеського міського голови, суддя Кратко», - повідомила прес-секретар суду Яна Квітченко.

Також 22 лютого Солом’янський райсуд Києва о 16:30 розгляне клопотання САП про відсторонення з посади заступника мера Одеси Павла Вугельмана.

Крім того, Спеціалізована антикорупційна прокуратура подала скаргу до Апеляційного суду з вимогою скасувати рішення відпустити на поруки міського голову Одеси Геннадія Труханова та обрати йому арешт із заставою у 50 млн гривень.

Апеляційний суд розгляне скаргу на рішення Солом'янського районного суду у понеділок, 26 лютого.

Як відомо, суд обрав запобіжний захід меру Одеси Геннадію Труханову, відпустивши його на поруки нардепа від БПП Дмитра Голубова.

Повідомлялося, що 15 лютого під Солом'янським судом у Києві, де обирали запобіжний захід меру Одеси Геннадію Труханову, відбулися зіткнення та затримання, кульове поранення отримав правоохоронець.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: