Справа «Краяна»: ще один одеський чиновник прийшов до НАБУ

Читать на русском
Директор департаменту комунальної власності Одеської міськради Олексій Спектор, який є фігурантом справи Краяна, повернувся з відпустки, але на роботу не вийшов.

Директор департаменту комунальної власності Одеської міськради Олексій Спектор, який є фігурантом «справи Краяна», повернувся з відпустки, але на роботу не вийшов.

Як пише «Слово і Діло», в прес-службі мерії відзначили, що зараз він знаходиться в Києві. Офіційно це заявлено як відрядження, але, за даними «Думской», чиновник спілкується з детективами НАБУ. Чи планують його затримувати, поки невідомо.

Нова мерія Одеси: суд обрав запобіжний захід іще двом підозрюванимРайсуд столиці не відпустив на поруки чергового чиновника Одеської міськради Володимира Радіонова, а представника офшору взяв під варту.

Олексія Спектора, як мера Одеси Геннадія Труханова, віце-мера Павла Вугельмана і главу комісії міськради з питань комунальної власності Василя Шкрябу, підозрюють в розкраданні бюджетних коштів в особливо великих розмірах.

Нагадаємо, що Труханов і Вугельман теж тривалий час перебували за кордоном. Минулого тижня вони повернулися в Україну і були затримані співробітниками НАБУ.

Антикорупційна прокуратура зажадала обрати для них запобіжний захід у вигляді утримання під вартою (з можливістю вийти під величезні застави), але Солом'янський суд столиці відпустив обох чиновників на поруки народних депутатів.

Також стало відомо, коли суд розгляне апеляцію САП у справі Труханова.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: