Оцінювача будівлі нової мерії Одеси відправили під домашній арешт

Читать на русском
Останньому підозрюваному у справі так званої європейської мерії міста Одеси суд обрав запобіжний захід.
Нова мерія Одеси

У справі розкрадання коштів Одеської міської ради на покупку будівлі збанкрутілого заводу «Краян» у приватній компанії за 185 мільйонів гривень суд обрав запобіжний захід останньому підозрюваному – оцінювачу будівлі.

Про це журналісту «Слова і Діла» розповів прокурор Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Валентин Мусіяка.

За його словами, директору приватного підприємства «Брокбізнесконсалт» Галині Богдановій суд обрав запобіжний захід у вигляді нічного домашнього арешту. Також на неї поклали наступні зобов'язання: прибувати за першим викликом, не відлучатися з місця проживання без дозволу, повідомляти про зміну місця проживання, утримуватися від спілкування з фігурантами провадження, здати закордонні паспорти і носити електронний браслет.

Як відомо, 20 лютого суд також відправив під нічний домашній арешт ще двох чиновників мерії: директора Департаменту комунальної власності Одеської міськради Олексія Спектора і голови комісії міськради з питань комунальної власності Василя Шкрябая.

Раніше суддя відправив під цілодобовий домашній арешт заступника директора Департаменту комвласності Одеської міськради Володимира Радіонова.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: