Олімпіада-2018: де виступають українські спортсмени 20 лютого

Читать на русском
Вівторок, 20 лютого, на Олімпійських іграх в Пхенчхані буде наповнений змаганнями. У тому числі, можна підтримати українських спортсменів.

Вівторок, 20 лютого, на Олімпійських іграх в Пхенчхані буде наповнений змаганнями. У тому числі, можна підтримати українських спортсменів.

«Слово і Діло» з'ясувало, які змагання відбудуться в цей день, і де братимуть участь українські спортсмени.

Зимові Олімпійські ігри: як виступала збірна України в 1994-2014 рокахСьогодні в Південній Кореї відкрилися зимові Олімпійські ігри. Слово і Діло згадує, як виступила збірна України в попередні роки.

О 12:00 в лижному двоєборстві на великому трампліні виступить Віктор Пасічник. Змішана збірна України поїде естафету в біатлоні. Україну представлять Юлія Джима, Ірина Варвинець, Дмитро Підручний та Артем Прима. Початок о 13:15.

У чоловічому хокеї о 9:40 відбудеться матч Словенія - Норвегія, а о 14:10 фіни зіграють із Південною Кореєю, а Швейцарія зійдеться з Німеччиною. У жінок о 9:40 зіграють Швейцарія і Японія.

О 14:45 в лижному двоєборстві відбудуться індивідуальні заїзди по системі Гундерсена LH. О 13:23 у ковзанярському спорті відбудеться жіночий фінал у заїзді на 3 000 метрів.

Раніше повідомлялося, що українські фігуристи не пройшли в довільну програму в Пхенчхані.

Також відзначимо, український фристайлист Олександр Абраменко виграв золоту медаль в лижній акробатиці на Олімпіаді в Пхенчхані.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: