Олімпіада-2018: в яких дисциплінах виступлять українці в неділю

Читать на русском
У Пхенчхані продовжиться боротьба за медалі в рамках дев'ятого дня змагань Олімпійських зимових ігор. Виступлять два українця.

У неділю, 18 лютого, в Пхенчхані продовжиться боротьба за медалі в рамках дев'ятого дня змагань Олімпійських зимових ігор.

Як інформує «Слово і Дело», про це пише сайт ОІ-2018.

Олімпіада-2018: результати біатлоністок. Україна увійшла до топ-20На Олімпійських іграх в Пхьончхані німецькі біатлоністи в трьох перегонах виграли три золоті медалі. Лаура Дальмаєр стала дворазовою олімпійською чемпіонкою.

Сьогодні два представника України поборються за медалі: гірськолижний спорт (Іван Ковбаснюк) і фристайл, фінал в повітряної акробатики (Олександр Абраменко).

В цілому в 9-й змагальний день розіграють шість комплектів нагород: в фрістайлі два комплекти (слоупстайл і повітряна акробатика у чоловіків), гігантський слалом, естафета в лижних гонках (чоловіки), ковзанярський спорт (жінки на дистанції 500 метрів) і біатлон (чоловічий мас-старт).

Нагадаємо, перший український скелетоніст 19-річний Владислав Гераскевич показав сьомий результат на перших для себе зимових Олімпійських іграх.

Також стало відомо, що на Олімпійських іграх фіксують нові зараження так званої інфекцією норовірус.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: