Російського спортсмена запідозрили в допінгу на Олімпіаді

Читать на русском
Штаб російської делегації на Олімпіаді у Пхенчхані отримав повідомлення про можливе порушення антидопінгових правил одним із спортсменів.

Штаб російської делегації на Олімпіаді у Пхенчхані отримав повідомлення про можливе порушення антидопінгових правил одним із спортсменів.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на BBC.

Як допінговий скандал в РФ позначиться на Олімпіаді-2018Міжнародний олімпійський комітет має намір заборонити виконання гімну Російської Федерації на майбутніх зимових Олімпійських ігор в Пхенчхані.

«Ми не називаємо ім'я спортсмена або спортсменки, а також вид спорту до результатів відкриття проби Б, які стануть відомі приблизно протягом 24 годин», - заявили в російській команді.

Раніше газета Спорт-Експрес повідомила, що в допінг-пробі бронзового призера Олімпійських ігор у Пхенчхані керлінгіста Олександра Крушельницького виявлено сліди мельдонію. Тренер спортсмена стверджує, що Крушельницький закінчив прийом мельдонію в 2016 році, коли препарат заборонили.

5 грудня Міжнародний олімпійський комітет відсторонив збірну Росії від участі у зимовій Олімпіаді «за систематичне маніпулювання антидопінговими правилами». Запрошення взяти участь в Іграх у Пхенчхані під олімпійським прапором отримали тільки ті російські спортсмени, які раніше не були запідозрені у вживанні заборонених препаратів.

Як соообщает, український фристайлист Олександр Абраменко виграв золоту медаль в лижній акробатиці на Олімпіаді в Пхенчхані.

Нагадаємо, на триваючих в південнокорейському Пхенчхані Олімпійських іграх фіксують нові випадки зараження норовірусом.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: