У Київській області колишній учасник АТО стріляв і кидав гранати

Читать на русском
Під час затримання злочинець відкрив прицільний вогонь і кинув бойову гранату в бік працівників поліції, які за лічені хвилини прибули на місце події.

У селі Залісся Київської області поліція затримала 53-річного п'яного колишнього учасника АТО, який з автоматичної зброї стріляв по мирних громадянах, після чого кинув 2 гранати їм на подвір'я.

Про це на своїй сторінці в Facebook написав керівник ГУ НП в Київській області Дмитро Ценов у вівторок, 20 лютого, повідомляє «Слово і Діло».

Під час затримання злочинець відкрив прицільний вогонь і кинув бойову гранату в бік працівників поліції, які за лічені хвилини прибули на місце події.

«Під час затримання злочинець відкрив прицільний вогонь і кинув бойову гранату в бік працівників поліції, які за лічені хвилини прибули на місце події. А також намагався втекти на службовому автомобілі. Однак миттєво був затриманий і знешкоджений на місці злочину», – відзначають у поліції.

Також Ценов зазначив, що в результаті вибухів постраждали двоє людей – сусіди злочинця. Зараз їм надається кваліфікована медична допомога.

Слідчими відкриті 3 кримінальні провадження: за фактом замаху на умисне вбивство, погрози або насильства щодо працівника правоохоронного органу та незаконного поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами.

Раніше стало відомо, що військовий, який убив товариша по службі в зоні АТО, був сильно п'яний.

Нагадаємо, в зоні АТО загинув боєць ЗСУ, троє поранені, один травмований.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: