Військовий, який убив товариша по службі в зоні АТО, був сильно п'яний – штаб

Читать на русском
Військовослужбовець, підозрюваний у вбивстві товариша по службі в неділю, 18 лютого, в зоні АТО, перебував у стані сильного алкогольного сп'яніння.

Військовослужбовець, підозрюваний у вбивстві товариша по службі в неділю, 18 лютого, в зоні АТО, перебував у стані сильного алкогольного сп'яніння.

Про це повідомив військовий прокурор сил АТО Олег Цицак в ефірі телеканалу «112 Україна», повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Українські новини».

Вироки виносять «трійками»: стало відомо про порушення прав воїнів АТОВійськова прокуратура та суди Донецької та Луганської областей виносять вироки військовослужбовцям із численними порушеннями.

«Військовослужбовець, який, імовірно, стріляв, перебував у стані сильного алкогольного сп'яніння. Якісь пояснення в нього брати вчора ми не мали можливості й не мали права, оскільки він перебував у стані сп'яніння. Він свою причетність до цього злочину заперечує, хоча в нас достатньо об'єктивних даних для того, щоб оголосити сьогодні про підозру цього військовослужбовцю», – повідомив Цицак.

Версію подій, описану ймовірним винуватцем злочину, прокурор не озвучив в інтересах слідства. Наразі готується повідомлення про підозру.

Як повідомлялося, в зоні АТО військовий застрелив товариша по службі.

Раніше в Донецькій області затримали 2 морпіхів, підозрюваних у вбивстві 4 товаришів по службі.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: