У зоні АТО загинув боєць ЗСУ, троє поранених, один травмований – штаб

Читать на русском
З початку 19 лютого незаконні збройні формування дев'ять разів обстріляли українські позиції в зоні проведення АТО, в результаті чого один військовий загинув, один отримав поранення, ще один отримав бойову травму.

З початку 19 лютого незаконні збройні формування дев'ять разів обстріляли українські позиції в зоні проведення АТО, в результаті чого один військовий загинув, один отримав поранення, ще один отримав бойову травму.

Крім того, під час виконання бойового завдання в результаті підриву на невідомому вибуховому пристрої, поранення отримали ще двоє українських військових. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомляє прес-центр штабу АТО, пише «Слово і Діло».

Вибори Путіна в Криму: в чому основний прорахунок України та чи можливі персональні санкції?Місяць залишився до президентських виборів у РФ. Дата виборів збігається з річницею окупації Криму та Севастополя Росією. Оцінили ситуацію експерти.

Відзначається, що на луганському напрямку бойовики застосували міномети калібру 82-мм по українських позиціях неподалік Кримського. З гранатометів різних типів і великокаліберних кулеметів окупанти вели вогонь по укріпленнях поблизу Гладосове Новолуганське і Світлодарська.

На донецькому напрямку НВФ з мінометів калібру 82-мм, автоматичних станкових гранатометів і кулеметів обстріляли опорні пункти сил АТО біля Пєсків.

Карта АТО: ситуація на сході України станом на 19 лютогоСитуація на сході країни станом станом на 06:00 19 лютого 2018 за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

Застосування бойовиками 120-мм і 82-мм мінометів зафіксовані поблизу Лебединського, Водяного і Широкино.

Раніше повідомлялося, що в зоні АТО затримали бойовика «Оплоту».

Нагадаємо також, за минулу добу 18 лютого в районі проведення АТО спостерігалася подальша активність бойовиків російсько-окупаційних угрупувань. Зокрема, ворог продовжував застосовувати по позиціях захисників України міномети, які давно повинні бути відведеними від лінії розмежування.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: