У зоні АТО загинув боєць «Правого сектору»

Читать на русском
В Авдіївці Донецької області у вівторок, 16 січня, загинув 30-річний боєць добровольчого корпусу Правий сектор Андрій Витвицький.

В Авдіївці Донецької області у вівторок, 16 січня, загинув 30-річний боєць добровольчого корпусу «Правий сектор» Андрій Витвицький із позивним «Спікер».

Про це повідомили в прес-службі «Правого сектору», передає «Слово і Діло».

В Авдіївці Донецької області у вівторок, 16 січня, загинув 30-річний боєць добровольчого корпусу Правий сектор Андрій Витвицький.

«У Донецькій області ввечері 16 січня загинув смертю хоробрих друг «Спікер», боєць Добровольчого українського корпусу «Правий сектор», – повідомили в організації.

«Це дивовижна українська людина, всебічно розвинена, людина честі. З початку Майдану боровся в лавах нашого руху. Після Майдану він присвятив себе війні», – додали на сторінці «Правого сектору».

«Загинув боєць «Правого сектору» Андрій Витвицький, позивний «Спікер». Член руху з перших днів, учасник боїв на Грушевського, пройшов горнило вуличних зіткнень 18-20 лютого 2014 року. З перших днів війни брав участь у бойових діях на Донбасі в складі Добровольчого українського корпусу. І у нас у Запоріжжі друг «Спікер» відзначився продуктивною працею з розвитку Організації», – розповів Артем Доротенко на сторінці 18-ї резервної сотні ДУК ПС (Запорізька область) у Facebook.

Андрій Витвицький народився 31 грудня 1987 року в Івано-Франківську. До того, як пішов воювати в АТО, навчався у Вищій духовній семінарії у Львові. У 30-річного хлопця залишилися мати, сестра, дружина та дочка.

Нагадаємо також, що нардепи не захотіли розривати дипвідносини з Росією.

Раніше Vodafone розповів, коли на Донбасі з'явиться мобільний зв'язок.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: