З'ясувалося, скільки вантажівок у черзі на україно-російському кордоні

Читать на русском
Близько 150 вантажних автомобілів стоять у чергах на території пункту пропуску Гоптівка в Харківській області. Росія їх не пропускає.

Близько 150 вантажних автомобілів стоять у чергах на території пункту пропуску «Гоптівка» в Харківській області в зв’язку з тим, що Росія не пропускає їх через свій ПП «Нехотіївка».

Про це повідомляє Держприкордонслужба, пише «Слово і Діло».

«Сьогодні вранці черга вантажівок біля та на території пункту пропуску «Гоптівка» (Харківська область) складає близько 150 автомобілів», – ідеться в повідомленні.

Відзначається, що більшість транспортних засобів повертаються в Україну, щоб прямувати іншим маршрутом.

У ДПС нагадали, що контрольні служби РФ не пропускають вантажівки через українсько-російський кордон у пункті пропуску «Нехотіївка» із 17 лютого. А на неодноразові офіційні запити російська сторона відповіді так і не надає.

«Як стало відомо від осіб, які прямують із Росії, пропуск вантажних транспортних засобів нібито не здійснюється через несправність обладнання для огляду вантажів», – ідеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на кордоні з Росією застрягли близько 120 вантажівок. За словами свідків, які в'їжджали в Україну, пропуск вантажівок не здійснюється через несправність обладнання для огляду вантажів.

Раніше стало відомо, що в Україну не пустили російського байкера.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: