РФ продовжує блокувати в'їзд вантажівок з України

Читать на русском
Станом на ранок понеділка, 19 лютого, РФ продовжує блокувати в'їзд вантажівок через пункт пропуску Гоптовка. У черзі понад 120 вантажівок.

Станом на ранок понеділка, 19 лютого, РФ продовжує блокувати в'їзд вантажівок через пункт пропуску «Гоптовка».

Як інформує «Слово і Діло», про це в ефірі телеканалу «112 Україна» заявив помічник голови Державної прикордонної служби Олег Слободян.

Гібридна війна РФ перетворюється в повномасштабну світову – ПорошенкоПрезидент Петро Порошенко заявив, що гібридна війна, яку веде Росія, перетворюється в повномасштабну світову гібридну війну.

За його словами, ситуація з блокуванням пропуску вантажівок спостерігається лише на переході «Гоптовка-Нехотєєвка».

«Ситуація сьогодні на ранок не змінилася. Зараз ми вже нараховуємо там більш ніж 120 автомобілів, це вантажні автомобілі, які не можуть потрапити на територію РФ. Жодних офіційних пояснень немає», – зазначив Слободян.

Він також додав, що російська сторона офіційно не відповідає на письмові запити українських прикордонників про причини блокування в'їзду вантажівок.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на кордоні з Росією застрягли близько 100 вантажівок. За словами свідків, які в'їжджали в Україну, пропуск вантажівок не здійснюється через несправність обладнання для огляду вантажів.

Також був призупинений рух біля пункту пропуску на українсько-польському кордоні.

Раніше стало відомо, що в Україну не пустили російського байкера.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: