У столиці відбудеться молебень у День Героїв Небесної сотні

Читать на русском
У Києві пройде пам'ятна хода від Хрещатика до алеї Героїв Небесної сотні. Біля пам'ятного хреста на алеї відбудеться молебень.

У неділю, 18 лютого, за порядком у Києві під час відзначення подій на Майдані стежитимуть близько трьох тисяч правоохоронців.

Як інформує «Слово і Діло», про це повідомив начальник Головного управління Національної поліції у місті Києві Андрій Крищенко.

Річниця Свободи та Гідності: що не так з українськими революціямиЗа чим журяться та чим пишаються українці після подій 4-річної давнини? Що нам дала, а що забрала Революція Гідності? Які кроки можуть підсилити здобутки революційних подій, аналізував політолог Олександр Радчук.

«За порядком загалом стежитиме близько трьох тис. правоохоронців: як поліція, так і військовослужбовці Національної гвардії. Окрім того, будуть створені резерви на випадок ускладнення оперативної обстановки», – зазначив Крищенко.

За його словами, нести службу будуть працівники кінологічної служби, посилені групи вибухотехніків.

Обмежень доступу до Майдану Незалежності не буде, але працівники поліції проводитимуть більш ретельні перевірки.

«Інформації про можливі провокації немає, але, враховуючи різноплановість і масовість акцій, ми повинні бути напоготові. Тож просимо всіх із розумінням ставитися до таких заходів безпеки», – підсумував керівник столичних поліцейських.

Нагадаємо, в столиці в період з 18 по 20 лютого запланована серія заходів до Дня Героїв Небесної сотні. 18 лютого громадська організація «Сім'ї Героїв Небесної сотні» проведе пам'ятну ходу від Хрещатика до алеї Героїв Небесної сотні. Біля пам'ятного хреста на алеї відбудеться молебень в пам'ять про загиблих під час подій Революції Гідності.

Також Національний меморіальний комплекс Героїв Небесної сотні - Музей Революції Гідності до 15 березня буде проводити на Майдані Незалежності тематичні виставкові заходи.

Раніше повідомлялося, що для музею Героїв Небесної Сотні знайшли місце.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: