Для музею Героїв Небесної Сотні знайшли місце

Читать на русском
Рада ухвалила законопроект про внесення змін до законодавства, необхідних для будівництва меморіально-музейного комплексу Героїв Небесної Сотні.

Верховна Рада ухвалила законопроект про внесення змін до законодавства, необхідних для будівництва меморіально-музейного комплексу Героїв Небесної Сотні.

Відповідне рішення підтримали 255 народних депутатів, пише «Слово і Діло».

Обличчя Помаранчевої революції: ким були та ким стали дійові особи першого МайдануУ дні, коли вся Україна відзначає річницю двох Майданів, «Слово і Діло» вирішило нагадати, з яким політичним багажем політики підійшли до Помаранчевої революції і чого їм вдалося досягнути згодом.

Зокрема, вносяться зміни до пункту 6-2 розділу V «Прикінцевих положень» закону України «Про регулювання містобудівної діяльності».

Перший заступник голови комітету ВР з будівництва, містобудування і ЖКГ Дмитро Андрієвський пояснив, що новий закон прискорить виділення земельної ділянки для майбутнього музею. Адже до закону про регулювання містобудування вноситься зміна, що його норми більше не поширюються на надання земельних ділянок у Києві меморіальному комплексу Героям Небесної Сотні.

«Таким чином, ми закріплюємо лише одну можливість збудувати там цей музейний комплекс, який вшанує пам'ять героїв, що загинули за Україну», – зазначив він.

Нагадаємо, 16 країн подали заявки на будівництво музею Революції Гідності.

Також стало відомо, що в Сумській області розбили пам'ятну дошку бійцю АТО.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: