День Героїв Небесної сотні: в Києві посилять заходи безпеки

Читать на русском
У Києві правоохоронці посилять заходи безпеки в неділю, 18 лютого, через проведення в столиці ряду масових заходів.

У Києві правоохоронці посилять заходи безпеки в неділю, 18 лютого, через проведення в столиці ряду масових заходів.

Про це повідомив перший заступник міністра внутрішніх справ Сергій Яровий, передає прес-служба департаменту комунікації МВС України, передає «Слово і Діло».

Петро ПорошенкоНародний депутат України
Порошенко пообіцяв, що за кілька років у Києві з'явиться меморіал героїв Небесної сотніСказано 15 лютого 2018 р.Статус обіцянки: Архів

«У неділю в столиці заплановано близько 10 масових заходів, в яких візьме участь понад 12 тисяч осіб. Тому поліція посилить заходи безпеки», - сказав Сергій Яровий.

Перший заступник міністра попросив громадян з розумінням поставитися до ситуації і не провокувати правоохоронців.

«До забезпечення громадської безпеки будуть залучені всі необхідні сили і засоби. Ми відстежуємо ситуацію, яка складається в місцях проведення масових заходів, і оперативно реагуємо на будь-які виклики», - підкреслив він.

Яровий підкреслив, що до забезпечення правопорядку будуть залучені всі підрозділи Національної поліції столиці і Національної гвардії, а також вибухотехніки, тактичні групи і кінологи.

Нагадаємо, в столиці в період з 18 по 20 лютого запланована серія заходів до Дня Героїв Небесної сотні. 18 лютого громадська організація «Сім'ї Героїв Небесної сотні» проведе пам'ятна хода від Хрещатика до алеї Героїв Небесної сотні. Біля пам'ятного хреста на алеї відбудеться молебень в пам'ять про загиблих під час подій Революції Переваги. Також Національний меморіальний комплекс Героїв Небесної сотні - Музей Революції гідності до 15 березня буде проводити на Майдані Незалежності тематичні виставкові заходи.

Раніше повідомлялося, що для музею Героїв Небесної Сотні знайшли місце.

Нагадаємо, в Києві засудили вандала, який розбив пам'ятник Героям Небесної Сотні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: