На Закарпатті школи пішли на карантин через ГРВІ

Читать на русском
Ужгородська районна держадміністрація ухвалила рішення закрити на карантин школи через зростання захворюваності на ГРВІ та грип.

На Закарпатті зростає рівень захворюваності на ГРВІ та грип, у результаті чого ухвалили рішення закрити на карантин школи Ужгородського району.

Відповідне рішення ухвалила Ужгородська районна держадміністрація, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на Мукачево.net.

Спалах кору: епідеміологічна ситуація в УкраїніСпалах кору зафіксовано в Україні на початку року. Слово і Діло розбиралося, чим небезпечне захворювання і що в Україні з вакцинацією.

Так, із 14 лютого терміном на 14 днів у школах району запровадили карантин і, відповідно, призупинили навчальний процес.

Нагадаємо, в Києві на карантин закрили понад 100 шкіл. У столиці за тиждень були ушпиталені 288 хворих на грип, із них 180 дітей.

Раніше повідомлялося, що в Україні з початку 2018 року на кір захворіли 3 тисячі 554 особи. Найбільше хворих в Івано-Франківській, Одеській, Закарпатській, Чернівецькій і Львівській областях.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: