Карантин у Львові: закрили більш ніж десять шкіл

Читать на русском
У Львові є школи, де вже захворіло понад 30 відсотків учнів. З 8 лютого і до наступного понеділка там припинять навчання.

У Львові є школи, де вже захворіло понад 30% учнів. З 8 лютого і до наступного понеділка там припинять навчання.

Влада Львова прийняла рішення призупинити навчання в 14 школах із 8 по 12 лютого. Це пов'язано з тим, що в них захворіли на грип та ГРВІ понад 30% учнів. Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на начальника управління освіти Львівської міськради Зоряну Довганик.

Яких штамів грипу українцям остерігатися в цьому сезоні?«Слово і Діло» розібралося, якими новими штамами грипу українці хворітитимуть в епідсезоні 2017/2018.

«У нас є школи, де захворіло понад 30% учнів, і з завтрашнього дня до наступного понеділка там припинять навчання», - сказала вона, уточнивши, що поки всі школи на карантин не закриватимуть.

За її словами, ведеться щоденний моніторинг, та в разі зростання захворюваності серед учнів і звернень від керівництва конкретних шкіл, у цих навчальних закладах призупинять навчання.

Довганик наголосила, що в дитячих садках міста ситуація із захворюваністю на ГРВІ значно краща - там хворіють не більше 2% від загального числа дітей.

Нагадаємо, у зв'язку з високим рівнем захворюваності на грип та гострі респіраторні вірусні інфекції в школах і позашкільних навчальних закладах Вінниці на тиждень продовжено карантин.

Також відзначимо, в школах і деяких садках Мукачево також ввели карантин.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: