Вибух на шахті в Донецькій області: постраждали 8 гірників

Читать на русском
В результаті спалаху метану на приватному підприємстві Шахтоуправління Покровське (Донецька обл.) отримали опіки різного ступеня тяжкості та були госпіталізовані вісім гірників.

В результаті спалаху метану на приватному підприємстві «Шахтоуправління «Покровське» (Донецька область) отримали опіки різного ступеня тяжкості та були госпіталізовані вісім гірників.

Про це повідомляє голова Донецької державної адміністрації Павло Жебрівський на своїй сторінці в Facebook, передає «Слово і Діло».

«8 шахтарів постраждали в результаті спалаху метану на 12 південній біс лаві блоку 10 приватного підприємства «Шахтоуправління «Покровське». Вони отримали опіки різного ступеня і доставлені до Краматорської лікарні», - написав він.

За словами голови ОДА, НП сталася о 16:22 понеділка 22 січня, коли в шахті знаходилося 406 чоловік. При цьому безпосередньо на аварійній ділянці працювали 37 гірників.

«Всі гірники були оповіщені про аварію і виведені на поверхню. Роботи на блоці 10 припинені до з'ясування обставин і причин події», - додав Жебрівський.

Нагадаємо, 20 січня на шахті «Жданівська» в окупованій Жданівці Донецької області стався вибух.

Раніше під землею опинилися заблокованими сотні гірників на шахті «Курахівська».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: