Центр виявлення природних здібностей у дітей у ранньому віці так і не був створений, як обіцяв Мисик

Читать на русском
Через три з половиною роки обіцяний Мисиком Центр виявлення природних здібностей у дітей із раннього віку перебуває на етапі підготовки до створення.
gordonua.com

Народний депутат Володимир Мисик провалив свою передвиборчу обіцянку створити Центр з виявлення природних здібностей у дітей у ранньому віці.

Таку обіцянку він дав 11 вересня 2014 року, нагадує «Слово і Діло».

«Створення Центру виявлення природних здібностей у дітей у ранньому віці», – така обіцянка записана в передвиборчій програмі Мисика.

13 лютого 2018 року Мисик у відповіді на запит «Слова і Діла» повідомив, що наразі обіцяний центр не створений як окремий орган. На етапі підготовки до його створення функція експертів із виявлення здібностей у дітей покладена на психологів, які працюють у мережі дошкільних навчальних закладів. З огляду на те, що через три з половиною роки обіцяний центр перебуває «на етапі підготовки до створення», обіцянка отримує статус «не виконано».

Згідно з моніторингом «Слова і Діла», Володимир Мисик дав 22 обіцянки, з яких 2 виконав, а 5 – провалив.

«Слово і Діло» повідомляло, що активісти назвали «кнопкодавів» травня у Верховній Раді. Також ми писали про те, як виконують обіцянки нардепи-мажоритарники Харківської області в галузі освіти.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: