Суд Євпаторії видворив із Криму понад 20 українців

Читать на русском
В окупованому Криму Євпаторійський міський суд ухвалив рішення про видворення з півострова 23 громадян України.

В окупованому Криму Євпаторійський міський суд ухвалив рішення про видворення з півострова 23 громадян України.

Як інформує «Слово і Діло», про це у вівторок, 13 лютого, повідомляє «Кримінформ» з посиланням на Прикордонне управління ФСБ Росії з питань Криму.

«КримНаш»: легітимність терміну Путіна та наслідки санкційПрезидент РФ має намір проголосувати на одній із виборчих дільниць у Криму. До того ж проти кримських парламентарів запроваджені санкції. Та чи можливі санкції персонально проти керівництва РФ? Оцінили ситуацію експерти.

У повідомленні зазначено, що раніше в передмісті Євпаторії, в селищі Новоозерне, російські прикордонники на території дитячого садка «Якірець» встановили факт трудової діяльності 36 громадян України. В результаті до них застосували чинний на анексованому півострові російський закон про правове становище іноземних громадян.

«Всіх порушників притягнули до адміністративної відповідальності за статтею про незаконне здійснення іноземним громадянином або особою без громадянства трудової діяльності в Росії. Крім того, 18 осіб були покарані за порушення режиму перебування в Росії», – йдеться в повідомленні.

За рішенням Євпаторійського суду, 23 громадянам України також заборонили в'їзд до Росії на п'ять років.

Нагадаємо, в понеділок, 12 лютого, російський суд заарештував на два місяці затриманого в окупованому Сімферополі громадянина України Костянтина Давиденка.

Раніше англійську журналістку змусили залишити Крим.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: