Влада Києва визначила, чиї банкомати розмістять в столичному метро

Читать на русском
Державний Приватбанк виграв конкурс на розміщення банкоматів в холах станцій столичного метрополітену.

Державний «Приватбанк» отримав право на розміщення банкоматів на 49 станціях столичного метрополітену. Вартість оренди одного банкомату склала 470 тисяч гривень.

Про це йдеться в повідомленні Київського метрополітену в Facebook, передає «Слово і Діло».

«ПриватБанк обраний переможцем відкритого конкурсу на розміщення банкоматів в холах станцій столичного метрополітену, який проводила КМДА» - сказано в заяві.

За словами керівника напряму «Платежі та перекази» Приватбанку Олексія Путятіна, пропозиція з розміщення банкоматів і терміналів самообслуговування найбільшого банку було визнано найкращим як за рівнем орендної плати, так і за якістю пропонованих послуг пасажирам.

Також, крім банкоматів «Приватбанку», на станціях метро встановлять термінали самообслуговування.

«Крім банкоматів Приватбанку, найближчим часом на станціях метро будуть встановлені термінали самообслуговування, за допомогою яких кияни зможуть проводити комунальні та інші платежі, здійснювати перекази, купувати квитки на транспорт і отримувати інші банківські послуги», - заявив Олексій Путятін.

Планується, що буде встановлено понад 100 банкоматів і терміналів самообслуговування. Нагадаємо, в лютому КМДА представила проекти виду двох станцій метро на Виноградарі. Також Україна отримала 300 млн євро на будівництво трьох станцій метро.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: