«Радикали» досі не відкликали свого представника з НСТУ, незважаючи на обіцянку Ляшка

Читать на русском
Радикальна партія все ще не відкликала свого представника з наглядової ради Національної суспільної телерадіокомпанії України.
Олег Ляшко

Народний депутат України Олег Ляшко не виконав свою обіцянку відкликати представника Радикальної партії В'ячеслава Козака з наглядової ради Національної громадської телерадіокомпанії.

Таку обіцянку він дав 6 квітня минулого року, нагадує «Слово і Діло».

Як депутати VIII скликання виконують програмні обіцянкиСлово і Діло аналізувало, як партії виконували свої програмні обіцянки протягом семи сесій Верховної Ради України.

Нардеп заявив, що Козак втратив його довіру, коли проголосував за призначення головою наглядової ради НСТУ Тетяни Лебедєвої, яка нібито є представницею олігарха Віктора Пінчука.

«Наш представник, який там був, В'ячеслав Козак, втратив довіру, мою довіру. Тому ми зробимо все, щоб відкликати його», – обіцяв Ляшко.

Однак станом на 8 лютого Козак все ще перебуває в складі наглядової ради НСТУ. Таким чином, Ляшко свою обіцянку провалив.

Також Олег Ляшко не виконав обіцянку про те, що Радикальна партія ініціює зміни до міграційного законодавства, згідно з якими осіб, що перебувають на території України нелегально, необхідно видворяти за межі країни протягом 3, а не 60 діб, як зараз.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: