РПЛ не ініціювавла зміни до міграційного законодавства, як обіцяв Ляшко

Читать на русском
Олег Ляшко заявив, що його партія ініціює зміни до законодавства щодо мігрантів. Однак із жовтня радикали відповідний законопроект не внесли.
Олег Ляшко

Народний депутат Олег Ляшко не виконав обіцянку про те, що Радикальна партія ініціює зміни до міграційного законодавства, згідно з яким осіб, що перебувають на території України нелегально, необхідно видворяти за межі країни протягом 3, а не 60 діб, як зараз.

Таку обіцянку нардеп дав 18 жовтня минулого року, нагадує «Слово і Діло».

Хто з політиків найбільше наобіцяв за січеньСлово і Діло аналізувало, хто з українських політиків роздав більше за всіх обіцянок у січні.

«Ми ініціюємо зміни до міграційного законодавства, щоб протягом 3 днів, а не 60, як зараз, видворяти з України кожного іноземного нелегала, який порушує українську Конституцію й закон. Для мене безпека громадян України понад усе», – заявив Ляшко.

Однак станом на 31 січня 2018 року депутати так і не внесли на розгляд Верховної Ради відповідний законопроект. Таким чином, Ляшко свою обіцянку не виконав.

Раніше «Слово і Діло» аналізувало, як депутати VIII скликання Верховної Ради виконують програмні обіцянки.

Нагадаємо, народний депутат України від «Народного фронту» Олександр Кірш заявив, що депутати мінімально впливають на рішення у Верховній Раді.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: