У Раді з'явилися нові об'єднання

Читать на русском
У Верховній Раді України створили два парламентських об'єднання. Про це повідомила головуюча на засіданні перший віце-спікер ВРУ Ірина Геращенко.

У Верховній Раді України створили два парламентських об'єднання.

Про це повідомила головуюча на засіданні перший віце-спікер ВРУ Ірина Геращенко 9 лютого, пише «Слово і Діло».

Депутатські об'єднання в Раді: що це таке й навіщо вони потрібні?Слово і Діло розбиралося, що таке міжфракційне депутатське об'єднання у Верховній Раді України.

«Згідно зі статтею 60 закону України про регламент Верховної Ради України, повідомляю про створення у Верховній Раді України восьмого скликання міжфракційного депутатського об'єднання «Збірна народних депутатів України». Повідомлення про заяву про створення цього об'єднання підписали народні депутати Кривошея Геннадій Григорович, Береза ​​Юрій Миколайович і ще 13 народних депутатів України», – сказала Геращенко.

Також вона повідомила про створення об'єднання «Сила закону».

«Співголовами цього об'єднання обрали народних депутатів Антоніщука Андрія Федоровича, Кривошею Геннадія Григоровича, Матківського Богдана Мироновича, Головка Михайла Йосиповича і Заставного Романа Йосиповича», – додала перший віце-спікер.

Раніше повідомлялося, що фракцію БПП залишила частина депутатів.

Нагадаємо також, 16 січня у Верховній Раді створили три депутатські об'єднання – «Правозахисна коаліція», «Питна вода», «Коаліція на підтримку плану економічного розвитку та інвестицій плану Маршалла для України».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: