Скільки члени Кабміну заробили в січні

Читать на русском

Кінець місяця – час підбивати підсумки. «Слово і Діло» вже аналізувало, що члени уряду наобіцяли в січні, а сьогодні подивимося, скільки вони заробили минулого місяця.

Лідером за розміром зарплати в уряді є віце-прем'єр-міністр Павло Розенко – в січні він отримав 57 тисяч 361 гривню. На другому місці – міністр інфраструктури Володимир Омелян (51 тисяча 177 гривень), на третьому – міністр оборони Степан Полторак (46 тисяч 560 гривень).

Штраф для міністра. Як Данилюк з’явився в списку боржниківМіністр фінансів Олександр Данилюк сплатив штраф за порушення правил дорожнього руху, а до реєстру боржників потрапив через помилку.

Менше за всіх заробив міністр інформаційної політики Юрій Стець – лише 16 тисяч 179 гривень.

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман минулого місяця отримав 37 тисяч 977 гривень. За розміром зарплати його обігнали також Павло Клімкін, Ігор Насалик, Іванна Климпуш-Цинцазде, Володимир Кістіон та В'ячеслав Кириленко.

Відзначимо, відомості про свою зарплату «Слову і Ділу» надали ще не всі члени уряду. Міністр аграрної політики і продовольства Тарас Кутовий не отримує зарплату після того, як у травні минулого року подав заяву про відставку.

Детальніше – на інфографіці.

Нагадаємо, раніше стало відомо, скільки витратив Кабінет міністрів України на відрядження в 2017 році.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: