Стала відома зарплата за січень підозрюваного в корупції заступника голови Міноборони

Читать на русском
Ігор Павловський, якого підозрюють в корупції, минулого місяця заробив більш ніж 38 тисяч гривень.
Ігор Павловський

Заступник міністра оборони України Ігор Павловський, якого підозрюють у причетності до схеми розкрадання 149 мільйонів гривень на закупівлі палива, в січні заробив 38 тисяч 645 гривень.

Про це повідомили в Міноборони у відповідь на запит «Слова і Діла».

САП програла апеляцію щодо відсторонення заступника міністра оборониСлужитель Феміди не побачив підстав для відсторонення заступника керівника головного оборонного відомства України.

Оклад Павловського склав 14 тисяч гривень, до суми зарплати також увійшли надбавки за вислугу років, роботу в умовах режимних обмежень, інтенсивність роботи та надбавка держекспертам із питань таємниць. Крім того, Павловському нарахували 145 гривень за військове звання (генерал-лейтенант).

Міністр оборони Степан Полторак у січні отримав 46 тисяч 560 гривень. Оклад міністра за військове звання (генерал армії) склав 160 гривень, посадовий оклад – 16 тисяч гривень. Полторак також виплатили надбавки за вислугу років, роботу в умовах режимних обмежень, інтенсивність, надбавку держекспертам із питань таємниць і премію.

Перший заступник міністра Іван Руснак минулого місяця заробив 40 тисяч 89 гривень (його оклад становив 15 тисяч гривень). 38 тисяч 640 гривень отримав заступник міністра Олег Шевчук. До цієї суми увійшли, зокрема, 140 гривень за військове звання (генерал-майор) і 14 тисяч гривень окладу.

Заступник міністра оборони з питань європейської інтеграції Анатолій Петренко в січні отримав 38 тисяч 645 гривень (145 гривень за звання генерал-лейтенанта і 14 тисяч окладу), а держсекретар міністерства Олександр Дублян – 38 тисяч 670 гривень (150 гривень за звання генерал-полковника й 18 тисяч окладу).

Нагадаємо, суд заарештував автомобіль заступника міністра оборони Ігоря Павловського та земельну ділянку його дружини в Одеській області.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: