Штраф для міністра. Як Данилюк з’явився в списку боржників

Читать на русском
Міністр фінансів Олександр Данилюк сплатив штраф за порушення правил дорожнього руху, а до реєстру боржників потрапив через помилку.

Міністр фінансів Олександр Данилюк сплатив штраф за порушення правил дорожнього руху, а до реєстру боржників потрапив через помилку.

Про це «Українській правді» повідомив 8 лютого речник Національної поліції Ярослав Тракало, пише «Слово і Діло».

Нововведення 2018 року: штрафи за зарплату в конвертах і підвищення виплат військовимЩо змінилося в житті українців з 1 січня 2018 року, відстежили аналітики «Слова і Діла». Тепер ми будемо сортувати сміття, їздити в населених пунктах зі швидкістю 70 кілометрів на годину й брати участь у медреформі.

«Щодо адмінпротоколу за порушення правил зупинки, виписаного Олександру Данилюку 19 лютого 2017 року, повідомляємо, що платіж за порушення ПДР у розмірі 255 гривень був здійснений минулого року», – повідомив Тракало.

«Однак через помилку в реквізитах, зроблену платником під час оплати штрафу за вказане адмінправопорушення, цей платіж не відобразився в базі Національної поліції України», – пояснив він.

За словами Тракала, після надання платником відповідних підтверджувальних документів про платіж, а також виправлення зазначеної помилки у фінансовій установі, кошти були зараховані, а відповідний адмінпротокол знятий із бази.

Як повідомлялося, міністру фінансів був виписаний штраф за порушення ч. 1 ст. 122 КУпАП, зокрема за невиконання пункту 15.9 (порушення правил зупинки), ще 19 лютого 2017 року.

Нагадаємо, Данилюк має намір подати до суду на ДФС.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: