Три нових житлових містечка для військових не встигли добудувати в 2017 році, як обіцяв Полторак

Читать на русском
Житло для військовослужбовців у Одеській, Миколаївській та Дніпропетровській областях обіцяють завершити й здати в експлуатацію в 2018 році.

Міністр оборони України Степан Полторак провалив три обіцянки, що стосуються будівництва житла для військових. Полторак заявив, що планує до кінця року побудувати на полігоні «Широкий лан» комплексні військові містечка біля села Михайлівка в Миколаївській області, в селі Дачне Одеської області та в Черкаському Дніпропетровської області.

Такі обіцянки він дав 30 березня 2017 року, розповідаючи на брифінгу в Міноборони про програму забезпечення житлом військових, в рамках якої планувалося створення типових комплексних містечок, нагадує «Слово і Діло».

«Таких комплексів ми цьогоріч плануємо побудувати три: в Дачному Одеської області, Черкаському Дніпропетровської області – безпосередньо на полігоні, щоб була можливість проводити навчання, а також на полігоні «Широкий лан», де будівництво вже почалося», - заявив Полторак.

Як повідомили «Слову і Ділу» у відділі зі зв'язків із засобами масової інформації Міноборони, готовність табірного містечка для розміщення бригади в польовому таборі «Широкий лан» у селі Михайлівка Миколаївської області становить близько 63%, будівельна готовність військового містечка в селі Дачне становить близько 52%, а в смт Черкаське – близько 15%.

Завершити будівництво військових об'єктів і ввести їх в експлуатацію планують у 2018 році. Таким чином Степан Полторак не виконав обіцянку завершити будівництво комплексних містечок до кінця 2017 року.

Згідно з моніторингом «Слова і Діла», Степан Полторак дав 66 обіцянок, з яких 30 виконав, а 16 – провалив.

Раніше «Слово і Діло» повідомляло, що отримати Javelin Україні допоміг радник Полторака. Також ми писали, що нові гуртожитки для контрактників не встигли добудувати в 2017 році, як обіцяв Порошенко.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: