Полторак проти відсторонення від посади Павловського – САП

Читать на русском
У Спеціалізованій антикорупційній прокуратурі оприлюднили листа міністра оборони Степана Полторака, який був поданий на розгляд суду у справі заступника міністра Павловського.

У Спеціалізованій антикорупційній прокуратурі оприлюднили лист міністра оборони Степана Полторака, який був поданий на розгляд суду у справі заступника міністра Ігоря Павловського.

Про це повідомляє «Слово і Діло», з посиланням на сторінку САП у Facebook.

Генерали-шахраї: які злочинні схеми розкриті в МіноборониПавловському є що розповісти в суді, тому керівництво Міноборони й держави спробує зам'яти цю справу, вважає Максим Кречетов.

«Незважаючи на декларовані під час проведення брифінгу 12.10.2017 року очільником Міністерства оборони України наміри боротьби з корупцією, при розгляді клопотання Детективів НАБУ, погодженого з прокурорами САП, щодо необхідності відсторонення заступника міністра оброни України від займаної посади на час досудового розслідування, одним із документів, який був поданий на розгляд суду зі сторони захисту, є лист за підписом Міністра оброни України», - повідомили в САП.

У Міноборони заявили, що відсторонення від посади Павловського може негативно вплинути на координацію діяльності структурних підрозділів міністрерства, зокрема, у сфері військово-технічної політики.

«Коментарі щодо незамінності та «відсутності» впливу Заступника міністра Павловського І.В. на співробітників міністерства оборони на думку прокурорів САП зайві», - підсумували в САП.

Раніше НАБУ оприлюднило схеми розкрадання коштів у Міноборони.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: