Рада так і не ухвалила постанову про перерахунок пенсій пенсіонерам-силовикам, як обіцяв Каплін

Читать на русском
Каплін запевнив, що проведе під стінами парламенту масштабну акцію протесту пенсіонерів-силовиків і змусить Верховну Раду ухвалити постанову щодо перерахунку пенсій військовим.
РИА Новости Украина

Народний депутат України Сергій Каплін запевнив, що 7 лютого 2018 року змусить Верховну Раду ухвалити постанову щодо перерахунку пенсій для пенсіонерів-силовиків. Зокрема, нардеп повідомив, що цього дня відбудеться велика акція протесту зацікавлених у цьому сторін.

Таку обіцянку він дав 31 січня 2018 року, запевняючи провести великий форум, на якому буде ухвалений план протестних дій – від масових судових позовів до масштабних перекриттів усіх шляхів сполучення, нагадує «Слово і Діло».

«Ці люди кожною своєю акцією вже домоглися ухвалення необхідних постанов Кабміну, й 7 лютого всі разом ми змусимо парламент ухвалити постанову ВР, яка змусить чиновників її виконувати. Ми не дамо протягнути кулуарні закони, які заслуги людей у погонах множать на нуль!», – заявив Каплін на своїй сторінці в Facebook.

Сергій КаплінГолова політичної партії "Соціал - демократична партія"

7 лютого під стінами Верховної Ради кілька сотень військових пенсіонерів влаштували акцію протесту. Вони вимагали підвищення та перерахунку пенсій. У руках учасники мітингу тримали плакати з написами: «Вимагаємо перерахунку пенсій», «Ні – геноциду військових пенсіонерів». Акцію влаштували вже всьоме. Мітинг охороняли 200 правоохоронців.

Серед мітингувальників був присутній і Сергій Каплін. Однак, незважаючи на його спроби змусити парламент ухвалити постанову, яка його цікавила, Верховна Рада того дня не розглядала питання про перерахунок пенсій для пенсіонерів-силовиків. Таким чином, Каплін провалив свою обіцянку.

Згідно з моніторингом «Слова і Діла», Сергій Каплін дав 132 обіцянки, з яких 31 виконав, а 55 – провалив.

Раніше ми розбиралися, кому з трьох претендентів дістанеться Соцпартія України.

Також «Слово і Діло» повідомляло, хто активніше за всіх працював у Верховній Раді в січні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: