Нардеп Каплін захопив Мін'юст і влаштував там погром – відео

Читать на русском
Народний депутат від Блоку Петра Порошенка Сергій Каплін зі своїми прихильниками увірвався до будівлі Міністерства юстиції й влаштував там погром.

Народний депутат від «Блоку Петра Порошенка» Сергій Каплін зі своїми прихильниками увірвався до будівлі Міністерства юстиції й влаштував там погром.

Як інформує «Слово і Діло», про це повідомили в прес-службі Капліна.

Сергій КаплінГолова політичної партії "Соціал - демократична партія"
Каплін пообіцяв, що 2 вересня СДП і СПУ будуть пікетувати Мін'юстСказано 24 липня 2017 р.Статус обіцянки: Не виконано

«Секретарі обкомів СПУ з усієї країни на чолі з головою Соціалістичної партії Сергієм Капліним із самого ранку увійшли до Міністерства юстиції України з вимогами виконати рішення Вищого адміністративного суду і зареєструвати рішення легітимного з'їзду СПУ та законно обране керівництво. Говорять, блокуватимуть міністерство Петренка доти, доки той не розблокує роботу Соцпартії», – йдеться в повідомленні.

За інформацією прес-служби, Мін'юст уже понад півроку не виконує ухвалу ВАСУ щодо вилучення з реєстрів рішення «фейкового з'їзду Соціалістичної партії України, на якому головою обрали Петра Устенка, який своєю чергою продав СПУ Іллі Ківі».

«Блокувальники» взяли в «облогу» прохідну до Міністерства й зайшли до приймальні Петренка. Сам Каплін заявив, що соціалісти не збираються залишати приміщення Міністерства доти, доки не зустрінуться з міністром і не будуть виконані їхні вимоги.

У столичній поліції повідомили, що в них немає інформації про блокування Мін'юсту.

Згодом Каплін написав у соцмережах, що «блокувальників» вивели з Мін'юсту й зараз везуть до РОВД.

Нагадаємо, восени нардеп обіцяв, що СДП та СПУ влаштують пікет під стінами Мін'юсту. Однак заявлена акція так і не відбулася.

Як відомо, детективи НАБУ прийшли з обшуками до будівлі Міністерства юстиції України через оперативну інформацію про знищення запитуваних правоохоронцями документів.

У Мін'юсті ж назвали дії детективів незаконними й закликали ГПУ відреагувати на конфлікт.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: