Директор НАБУ розповів деталі втечі Бабенка

Читать на русском
У Генпрокуратурі не збиралися затримувати депутата Одеської облради Олега Бабенка, але той вирішив усе одно втекти від слідчого.
Артем Ситник

Слідчий Генеральної прокуратури прийшов до квартири депутата Одеської обласної ради Олега Бабенка для вручення йому підозри без подальшого затримання, проте сам депутат подумав, що його затримають, і втік.

Про це під час презентації звіту Національного антикорупційного бюро розповів директор відомства Артем Ситник, відповідаючи на запитання журналіста, повідомляє «Слово і Діло».

«Ви знаєте, що ця справа пов'язана з пропозицією хабара детективу НАБУ. Його (Бабенка – ред.) ніхто й не затримував. Людина трохи злякалася. До нього прийшов слідчий вручати йому підозру без намірів затримувати, але він, про всяк випадок, виліз через вікно й утік», – зазначив директор НАБУ.

За його словами, пропозиція хабара службовій особі не належить до категорії особливо тяжких. До того ж, як зазначив Ситник, рішення про незатримання в цій ситуації ухвалював слідчий Генпрокуратури, а не детектив НАБУ.

Нагадаємо, депутату Одеської облради обрали запобіжний захід.

Згодом Бабенко вніс заставу згідно з обраним запобіжним заходом.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: