У Києві вночі горіла багатоповерхівка

Читать на русском
У столичній багатоповерхівці вогнем пошкоджена сходова клітка з 2-го по 9-й поверхи. Вогонь загасили. Постраждалих немає.

У середу, 7 лютого, вночі в Києві горіла багатоповерхівка.

Як повідомили «Слову і Ділу» в прес-службі ДСНС, близько 3-ї ночі виникла пожежа у під’їзді 9-поверхового житлового будинку на вул. Виборзькій, що у Солом’янському районі столиці.

Трагедія як привід для піару: як політики виконують обіцянки дбати про безпекуПожежі на об’єктах соціальної інфраструктури, вибухи в будинках та військових частинах – буденність для України через нехтування правилами безпеки. І після кожної такої трагедії лунають обіцянки…

На місці рятувальники встановили, що пожежа виникла у під’їзді між 2 та 3 поверхами із загрозою розповсюдження на верхні поверхи.

О 4:10 пожежу на площі 10 кв. м вогнеборці локалізували, а о 4:17 – ліквідували. Під час гасіння пожежі рятувальники вивели на безпечну відстань двох мешканців будинку із верхніх поверхів.

Внаслідок пожежі згоріло та пошкоджено побутові речі, пошкоджені міжповерхові вікна в під’їзді, а також закопчено стіни, сходову клітину та вхідні двері в квартири з 2-го по 9-й поверхи.

На місці події працювало 5 одиниць основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки та 23 чоловіки особового складу.

Причини виникнення пожежі з’ясовуються. Постраждалих нема.

Нагадаємо, апеляційний суд Одеської області залишив під цілодобовим домашнім арештом інспектора ГСЧС, якого підозрюють у службовій недбалості, що призвела до пожежі в дитячому оздоровчо-спортивному комплексі «Вікторія».

Раніше стало відомо, що в Баку вибухнув склад Міноборони.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: