Пожежа в старовинному будинку в центрі Києва: рятувальники назвали причину

Читать на русском
У Києві на вулиці Богдана Хмельницького 12/14 увечері 20 січня спалахнула пожежа на верхньому поверсі та даху нежилого Прибуткового будинку 19-го століття.

У Києві на вулиці Богдана Хмельницького 12/14 увечері 20 січня спалахнула пожежа на верхньому поверсі та даху нежилого «Прибуткового будинку» 19-го століття.

Про це повідомляє «Слово і Діло», з посиланням на прес-службу ДСНС столиці.

У Києві на вулиці Богдана Хмельницького 12/14 увечері 20 січня спалахнула пожежа на верхньому поверсі та даху нежилого Прибуткового будинку 19-го століття.

«У центрі Києва горить відселений будинок. Головна небезпека пожежі в тому, що вогонь може перекинутися на сусідні будівлі, пожежна техніка вже стягується. За попередніми даними горить дах і верхній поверх. Площа пожежі - близько 600 квадратних метрів. Більше подробиць поки немає», - зазначила голова прес-служби ДСНС Світлана Водолага.

Пізніше рятувальники називали дві причини пожежі в старовинному будинку: навмисний підпал або необережне поводження з вогнем осіб без постійного місця проживання.

Правоохоронці працюють над встановленням точної причини займання. На місці події працювали 72 рятувальника на 19 одиницях техніки. Жертв і постраждалих немає.   Нагадаємо, 25 лютого 2016 року в цій будівлі сталося обвалення перекриттів. У будинку знаходилися робочі. Двоє людей загинуло і ще шістьох вдалося дістати з-під завалів.

Раніше повідомлялося, що під час пожежі в Харківській області загинули мати і двоє дітей.

Відзначимо, в Одесі спалахнула пожежа на складах залізничної станції.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: