Полторак розповів про пріоритетні закупівлі-2018

Читать на русском
У 2018 році в першу чергу закуповуватимуть протитанкові засоби, безпілотні летальні апарати, антиснайперські комплекси й танки Оплот.

У 2018 році в першу чергу закуповуватимуть протитанкові засоби, безпілотні летальні апарати, антиснайперські комплекси й танки «Оплот».

Про це повідомив міністр оборони Степан Полторак під час засідання комітету ВР із нацбезпеки 7 лютого, передає «Слово і Діло».

Навіщо узаконили введення іноземних військ в Україну?В Україні набув чинності закон, згідно з яким дозволений допуск підрозділів збройних сил інших держав, в тому числі США, на територію України. З чим це пов’язано, пояснили експерти.

«Про планування використання ресурсів на цей рік нами чітко визначені пріоритети, в тому числі в державному оборонному замовленні. Там є пріоритети, пов'язані із закупівлею противотанкових засобів, закупівлею засобів радіоелектронної боротьби й технічної розвідки, закупівлею безпілотних літальних апаратів, антиснайперських комплексів, завершенням розробки та промислового виробництва ракети «Вільха», а також закупівлею танків «Оплот», – сказав Полторак.

За його словами, закупівля збільшиться від 3 до 10 разів.

«Це дасть нам можливість підвищити ефективність використання Збройних сил України в зоні проведення антитерористичної операції», – зазначив міністр.

Раніше повідомлялося, що в другій половині 2018 року в Україні стартують військові навчання Rapid Trident-2018.

Відзначимо також, що отримати Javelin Україні допоміг радник Полторака.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: