Стало відомо, хто врізався в авто волонтера Краснопольського

Читать на русском
Відомо ім'я водія, який врізався в авто волонтера Краснопоьського. Призначено необхідні експертизи, які повинні встановити причини смертельного ДТП.

За кермом позашляховика, який врізався в автомобіль Волонтера Леоніда Краснопольського, був 25-літній син головного офтальмолога Дніпра.

Як інформує «Слово і Діло», про це повідомляє «ТСН».

ДТП під Миколаєвом: водій відкрив стрілянинуУ ніч на 3 лютого під Миколаєвом сталася дорожня аварія, один із учасників якої відкрив стрілянину.

«Він їхав у своїй смузі, і буквально долі секунди. Каже: тато, у мене перед очима перпендикулярно стоїть машина. Він намагався піти ліворуч, але, на жаль, ця траєкторія співпала з траєкторією руху цього чоловіка», - цитує видання батька водія Валерія Сердюка.

Речниця обласної поліції Ганна Старчевська додала, що наразі вже призначено необхідні експертизи, які мають встановити причини смертельної ДТП.

Старчевська офіційно звернулася до можливих свідків та попросила зв'язатися з поліцією, якщо хтось бачив, як відбулася ДТП, в якій загинув Краснопольський.

Нагадаємо, голова Дніпра Борис Філатов повідомив про загибель волонтера Леоніда Краснопольського в ДТП.

Автомобілі їхали в попутному напрямку по Набережній Перемоги в бік кільця. Водій Kia здійснював розворот вліво, в цей момент Toyota Prado протаранила автомобіль у бік.

Внаслідок удару ліва сторона кузова «корейця» була сильно деформована, а водій отримав травми, не сумісні з життям. Медики, прибувши на місце аварії, констатували смерть.

Раніше стало відомо ім'я загиблого від кулі снайпера бійця ЗСУ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: