Смертельна ДТП в Києві: винуватцю загрожує до 10 років

Читать на русском
Винуватця смертельної ДТП на проспекті Шухевича в Києві, в результаті якого загинули 2 людини, затримали.

Винуватця смертельної ДТП на проспекті Шухевича в Києві, в результаті якого загинули 2 людини, затримали.

Про це повідомляє прес-служба київської поліції, передає «Слово і Діло».

Відомо, що за фактом аварії слідчим управлінням поліції Києва розпочато досудове розслідування за ч. 3 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

«Фігуранту, який на момент ДТП перебував у стані сп'яніння, загрожує позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років» - йдеться в повідомленні.

Що планують змінити в правилах дорожнього руху в 2018 роціНещодавно уряд схвалив постанову, яка внесла зміни до правил дорожнього руху. Аналітики Слова і Діла дослідили, що нового вигадали для водіїв у 2018 році.

Як розповіли в поліції, 45-річний водій автомобіля Mercedes їхав по зустрічній смузі та не зупинився на вимогу поліції. Надалі правопорушник зіткнувся з 4 автомобілями.

В результаті, 50-річний водій Dacia і його 35-річна пасажирка загинули на місці, а водія Audi, пасажирку Opel, водія Mercedes госпіталізували.

Як відомо, в Україні з 2018 року змінили ПДД. Детальніше про нововведення - за посиланням в нашій інфографіці.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: