Труханов знову не вийшов на роботу

Читать на русском
Одеський міський голова Геннадій Труханов майже півтора місяця не з'являється на робочому місці й зараз перебуває в Києві.
Геннадій Труханов

Відсутній понад місяць на робочому місці міський голова Одеси Геннадій Труханов не з'явився 5 лютого в мерії, попри те, що його чергова відпустка завершилася 4 лютого.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Радіо Свобода».

За інформацією ЗМІ, апаратне засідання сьогодні знову пройшло без його участі. Як і минулого разу, засідання провів тимчасовий виконувач обов'язків одеського міського голови Анатолій Орловський.

За словами Орловського, мер Одеси Труханов зараз перебуває в Києві.

26 грудня 2017 року Труханов пішов у 22-денну щорічну відпустку. Згідно з розпорядженням на сайті мерії, він мав повернутися до роботи 18 січня. Втім, в останній день відпочинку він продовжив його до 21 січня, а згодом, як звітує прес-служба Одеської міської ради, відбув із робочим візитом до Греції. Звідти міський голова полетів до Давоса на економічний форум. 29 січня він знову пішов у відпустку з формулюванням «без збереження заробітної плати терміном 7 календарних днів».

Як відомо, в жовтні Національне антикорупційне бюро двічі проводило обшуки в Одеській міській раді й, зокрема, в кабінеті Труханова, за місцем його проживання тощо. Слідчі дії проводилися в рамках розслідування двох кримінальних проваджень щодо завищення цін на ремонт одеських автодоріг та афери з майном комунального аеропорту. Сам Труханов тоді пояснив, що детективи НАБУ обшукували не його квартиру, а колишньої дружини.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: