Мер Одеси не вийшов на роботу, попри завершення відрядження

Читать на русском
Місцеві засоби масової інформації повідомляють, що мер Одеси не вийшов на роботу після завершення його офіційного відрядження.
Геннадій Труханов

Друге поспіль закордонне відрядження міського голови Одеси Геннадія Труханова в Давос закінчилася в неділю, 28 січня, але на роботу він так і не вийшов.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на місцеве видання «Думська».

Традиційна апаратна нарада в муніципалітеті сьогодні знову веде перший заступник мера Одеси Анатолій Орловський.

Геннадій ТрухановМіський голова Одеси

Як відомо, Труханов перебуває за кордоном з 26 грудня, коли почалася його чергова відпустка. Спочатку мер Одеси планував відпочивати до 18 січня, але в останній день подовжив відпустку до 21-го, а потім несподівано оформив собі відрядження до Афін. З Греції він полетів до швейцарського Давосу, де повинен був перебувати до 28 січня.

За версією ЗМІ, такі дії Труханова можуть бути пов'язані з недавньою спробою затримати депутата Одеської обласної ради Олега Бабенка у справі НАБУ про купівлю Одеською мерією будівлі збанкрутілого заводу «Краян» за 185 мільйонів гривень. Як відомо, перед продажем будівлю придбали всього лише за 4,3 мільйона гривень.

Нагадаємо, ЗМІ оприлюднили текст підозри Бабенку, якого підозрюють у пропозиції хабара детективу НАБУ за зняття арешту з рахунку ТОВ «Девелопмент Еліт» і закриття справи про купівлю будівлі нової мерії.

Раніше Генеральна прокуратура допитала депутата Одеської облради.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: