«Марш» Саакашвілі: політик повідомив, хто отримав гроші, щоб перешкодити акції

Читать на русском
Екс-президент Грузії, лідер партії «Рух нових сил» Міхеїл Саакашвілі розповів, хто буде перешкоджати маршу за імпічмент завтра в Києві.

Екс-президент Грузії, лідер партії «Рух нових сил» Міхеїл Саакашвілі заявив, що керівництво громадської організації «Авто Євро Сила» вступило в змову з людьми з АП і має намір заважати акції протесту, який відбудеться завтра в Києві.

Про це політик написав у своєму Facebook, передає «Слово і Діло».

«У організації «Авто Євро Сила» намічається акція протесту 4 лютого на Хрещатику. Причому в останній момент організатори змінили час і призначили початок акції так, щоб вона збігалася з нашим ... маршем за відставку Порошенко. У мене є точна інформація, що глава «Авто Євро Сили» отримав гроші від Адміністрації Президента для того, щоб завадити нашому маршу», - заявив він.

Політик додав, що на Хрещатику виставили залізні конструкції, щоб організатори маршу не змогли поставити сцену.

«Я хочу, щоб рядові учасники «Авто Євро Сили», яким я симпатизую, знали про змову між керівником організації та людьми Порошенко», - написав він.

Нагадаємо, 27 січня Саакашвілі заявив, що новий марш в Києві відбудеться 4 лютого о 12.00. До цього «Марш за імпічмент» пройшов в минулому році, 17 грудня.

Раніше, Апеляційний суд Києва відправив Саакашвілі під домашній арешт.

Міхеїл Саакашвілі заявив, що Україна звернулася до Польщі з проханням про його реадмісію.

Як відомо, Грузія передала Україні всі матеріали для екстрадиції Саакашвілі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: