Зведення АТО: 5 обстрілів, є поранені

Читать на русском
В АТО - 5 обстрілів оборонних укріплень ВСУ. Поранення отримали двоє українських захисників, ще один - отримав бойову травму.

Протягом минулої доби російсько-окупаційні війська продовжували здійснювати обстріли в бік українських захисників, зокрема й і з мінометів різних калібрів.

Як інформує «Слово і Діло», про це йдеться у повідомленні прес-центру штабу АТО.

Карта АТО: ситуація на сході України станом на 4 лютогоСитуація на сході країни станом станом на 06:00 4 лютого 2017 за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

На донецькому напрямку ворог застосував важкі 120-мм міномети по наших позиціях неподалік Камянки і Новотроїцького, чим грубо порушив Мінські домовленості. Поблизу Водяного бойовики обстріляли опорні пункти сил АТО із ручних протитанкових гранатометів. Крім того, у вечірній час, противник активізувався довкола шахти Бутівка. У цьому районі окупанти випустили у бік наших захисників понад сорок мін калібру 82-мм та стріляли з гранатометів різних видів.

На луганському напрямку ворог зі стрілецької зброї вів вогонь по українських оборонцях біля Зайцевого.

Загалом, за минулу добу, зафіксовано 5 обстрілів оборонних укріплень Збройних Сил України з боку незаконних збройних формувань. Унаслідок цих злочинних дій поранень зазнали двоє українських захисників, ще один – отримав бойове травмування.

Військовослужбовцям надано необхідний обсяг медичної допомоги. Лікарі кваліфікують стан їхнього здоров’я як задовільний.

Нагадаємо, у другій половині 2018 року в Україні стартують військові навчання Rapid Trident-2018.

Раніше повідомлялося, що на Донбасі відкрили вогонь по ОБСЄ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: